Еколого-економічні проблеми утилізації твердих побутових відходів - Жадан, Людмила Василівна; Верютіна, Вікторія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто методи утилізації твердих побутових відходів. З урахуванням економічної доцільності та екологічної безпеки рекомендовано метод сухого піролізу.

The methods of utilization of hard domestic wastes are considered in the article. Taking into account financial viability and ecological security the method of dry pyrolysis is recommended.
Keywords: безпека екологічна; доцільність економічна; витрати капітальні; термін окупності; піроліз; ecological security; financial viability; hard domestic wastes; capital charges