Особливості характеристик високовольтних випробувальних трансформаторів - Бржезицький, Володимир Олександрович; Гаран, Ярослав Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
Досліджені високовольтні випробувальні трансформатори напруги, визначена залежність їх похибки від характеру навантаження.

High-voltage test transformers are investigated, dependence of their inaccuracy on loading condition is determined.
Features of high-voltage test transformers characteristics
Keywords: тестування електрообладнання; високовольтні випробувальні трансформатори; дослідження ВВТ; похибкі ВВТ; high-voltage test transformers; inaccuracy; loading condition