Особенности разработки системы прикладной картографии - Марченко, Наталья Андреевна; Краснокутский, В. В. (НТУ "ХПИ", 2005)
В даній статті наведено особливості розробки системи прикладної картографії та побудовані алгоритми рішення основних її функціональних задач: пошуку об’єкта, масштабування зображення, навігації пошуку оптимального маршруту. Розроблена система може використовуватися у різних областях муніципальної сфери міста.
Keywords: географические информационные системы (ГИС); градостроительство; ландшафтная архитектура; картографические данные; системы прикладной картографии (СПК); масштабирование