Культурологічні орієнтири формування управлінської культури майбутніх інженерів залізничного транспорту в світлі педагогічних ідей І. А. Зязюна - Сущенко, Р. В. (НТУ "ХПІ", 2016)
У статті викладено використання педагогічної спадщини І. Зязюна у формуванні управлінської культури майбутніх інженерів залізничного транспорту. Показано, що на тлі педагогічних ідей І. Зязюна необхідно будувати систему культурологічного зростання будь-якого спеціаліста, у тому числі й формування управлінської культури інженера залізничного транспорту.

The article described the use of pedagogical heritage, I. A. Zyazyun in the formation of administrative culture of future engineers of railway transport. It is shown that on the basis of pedagogical ideas I. A. Zyazyun necessary to build a system of cultural development of any professional, including the formation of administrative culture of the engineer of railway transport.
Culturological landmarks in formation of administrative culture of future engineers of railway transport in the light of pedagogical ideas I. A. Zyazeuna
Keywords: професійно-творча самореалізація; соціально-культурологічна спрямованість; мотивація інженера; стресостійкість; ВНЗ; теоретико-педагогічний аналіз