Врахування параметрів навколишнього середовища в задачах проектування повітряних ліній - Черкашина, Вероніка Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті показано необхідність врахування інформації про параметри навколишнього середовища при проектуванні повітряних ліній в рамках концепції Smart Grid, що дозволить вирішити задачу по впровадженню в практику проектування повітряних ліній нового покоління

In the article the necessity of account of information is shown about the parameters of environment at the choice of planning air-tracks within the framework of conception Smart Grid, that will allow to decide a task in practice of planning air-tracks new generation
Keywords: потужність; електрична енергія; мережа; альтернативні джерела; пропускна здатність; струм; air-tracks; power; parameters of environment; Smart Grid