Клещев, Микола ФедосовичКостиркіна, Тетяна ДанилівнаМасалітіна, Наталія Юріївна2017-03-222017-03-222011Клещев М. Ф. Оцінка якості та безпечності продукції : навч. посібник / М. Ф. Клещев, Т. Д. Костиркіна, Н. Ю. Масалітіна ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2011. – 256 с.978-966-593-922-1https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28059Наведено короткі відомості з питань класифікації та кодування інформації про продукцію, показники її якості, види та методи контролю. Розглянуто методи відбору та розкриття проби, загальні методи випробувань продуктів на чистоту, домішки, вміст води, сухих речовин, золи та інших загальних показників якості, а також найпоширеніші методи визначення фізичних показників якості продукту. Призначено студентам біотехнологічного напряму підготовки. Може бути використано для студентів напряму "Харчова технологія та інженерія".ukпродукттоварінформаціякодування штриховеконтроль статистичнийкваліметріяпробовідбірпробопідготовкачистотадомішкиводагустинаполяриметріярефрактометріяінтерферометріяхроматографія паперовавалідаціяОцінка якості та безпечності продукціїBook