Аутоагресія у підлітків вимушених переселенців - Штонда, Є. В.; Підбуцька, Ніна Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У даній роботі досліджено наслідки впливу на підлітків трагічних подій та вимушеного переселення до інших міст та навіть країн проти власної волі, а саме розглянуті випадки аутоагресивної поведінки. Розкрите саме поняття аутоагресії, досліджені показники аутоагресивної поведінки, вивчені особливості запобігання аутоагресивній поведінці серед підлітків.
Keywords: підлітки; вимушені переселенці; аутоагресія; аутоагресивна поведінка