Спектральний аналіз в ECAD - Василенко, О. В.; Кузнєцов, Д. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті представлені результати дослідження програми автоматизованого проектування МС9 класу ECAD в плані підтримки спектрального аналізу електронних схем; та швидкого перетворення Фур’є. Для підвищення точності моделювання спектральних характеристик розроблено відповідну методику, яку апробовано при дослідженні спектру багаторівневого інвертора напруги.

In the article are presented the results of research the program of the automated planning MC9 in the plan of support spectrology of electronic charts, including rapid transformation Fourier. For the increase of exactness design of spectral descriptions the proper method which is approved at research of spectrum of multilevel negator tension is developed.
Spectral analysis in ECAD
Keywords: оптимальні рішення; електронні схеми; автоматизоване проектування; перетворення Фур’є; інвертор напруги; automated planning; spectral analysis; rapid transformation Fourier; multilevel negator tension