Євлаш, В. В.Чуйко, Л. О.Акмен, В. О.2017-02-202017-02-202010Євлаш В. В. Дослідження товарознавчих показників якості дієтичних добавок антианемічного спрямування при зберіганні / В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, В. О. Акмен // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 46. – С. 46-50.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/27339Авторами статті проведено дослідження товарознавчих показників якості дієтичних добавок "Фітогем", "Калгем", "Редгем" та встановлено, що при зберіганні у комбінованій полімерній тарі з металізованим покриттям протягом 12 місяців органолептичні показники, співвідношення форм гемоглобіну та мікробіологічні показники добавок суттєво не змінюються.ukФітогемКалгемРедгемзберіганняорганолептичні показникигемоглобінмікробіологічні показникиДослідження товарознавчих показників якості дієтичних добавок антианемічного спрямування при зберіганніArticle