Модернізація зварювальних цехів (лабораторні роботи) - Маршуба, В'ячеслав Павлович; Сітніков, Борис Валентинович (My University, 2019)
Викладено короткі теоретичні відомості та вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни "Модернізації зварювальних цехів", які дозволяють розв’язати ряд практичних задач з проектування зварювальних цехів та виробництва зварювальних конструкцій. Для студентів денної та дистанційної форм навчання спеціальності 131 "Прикладна механіка" за спеціалізацією 131-11 "Зварювання, споріднені процеси і технології".
Keywords: навчальний посібник; лабораторні роботи; технологічний процес; проектування цехів; маршрутна карта; операційна карта; обладнання; планування приміщень