Професійна захворюваність працівників машинобудування Харківського регіону в 2012-2020 роках - Максименко, Олена Аркадіївна; Музикіна, О. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
У статті наведено підсумки аналізу професійних захворювань працівників машинобудівної галузі Харківського регіону в 2012–2020 роках.

The article presents the results of the analysis of occupational diseases of workers in the machine-building industry of the Kharkiv region in 2012–2020.
Occupational incidence of mechanical building workers in the Kharkiv region 2012-2020
Keywords: професійні захворювання; машинобудівна галузь; Харківський регіон; occupational diseases; machine-building industry; Kharkiv region