Мікроконтролерні лабораторні стенди для дослідження електричних апаратів - Грищук, Юрій Степанович; Вишневський, Андрій Євгенович (НТУ ХПІ, 2010)
У статті проведено огляд і аналіз лабораторних стендів, виявлені можливості їх застосування при проведенні випробувань і досліджень електричних апаратів і вивченні різних типів сучасних мікроконтролерів, та застосуванні їх в системах керування електричними апаратами.

Review and analyses of laboratory stands are got up in view of revealing their application to currying out tests and researches of electrical apparatus. Analyses of different types of modern microcontrollers and their using in control systems of electrical apparatus resulted.
Microcontrollers laboratory stands for researches of eltctrical apparatus
Keywords: електричні прилади; тести; дослідження; лабораторні стенди; electrical apparatus; tests; researches; laboratory stands