Складові бренд-стратегії закладів освіти - Мирошник, Тетяна Олегівна (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
В доповіді доведено, що бренд-стратегія закладів освіти є важливим інструментом для створення впізнаваного і привабливого іміджу навчального закладу серед студентів, їхніх батьків, викладачів і суспільства в цілому. Правильно розроблена стратегія допомагає закладу відрізнятися від конкурентів, залучати найкращих студентів і професіоналів, а також зміцнювати свій статус
Keywords: бренд-стратегія; навчальні заклади; менеджмент; економіка; співробітництво; конкурентоспроможність