Решетньова, Д. Ю.Бєлих, Ірина АнатоліївнаСамойленко, Сергій Іванович2024-01-292024-01-292021Решетньова Д. Ю. Удосконалення біотехнології виробництва світлого пива та методи аналізу його основних показників якості / Д. Ю. Решетньова, І. А. Бєлих, С. І. Самойленко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 227 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73437ukпивоваріннясолодсолодове зернохарчові добавкиУдосконалення біотехнології виробництва світлого пива та методи аналізу його основних показників якостіArticle