Регулярна насадка DINAMIX для тепломасообмінних апаратів - Сіренко, Віталій Іванович; Бабенко, Володимир Миколайович; Бубликова, Євгенія Володимирівна; Філенко, Олеся Миколаївна (ДП "Український інститут промислової власності", 2003)
1. Регулярна насадка для тепломасообмінних апаратів, що включає зібрані в пакет вертикальні гофровані листи, гофри яких розташовані паралельно один одному і спрямовані в суміжних листах у протилежні сторони, яка відрізняється тим, що гофри в листах виконані в поперечному перерізі синусоїдальними за формою. 2. Насадка за п. 1, яка відрізняється тим, що блок насадки по окружності обгорнутий гофрованим листом. 3. Насадка за п. 1, яка відрізняється тим, що виготовлена з капілярно-пористого матеріалу, що може змочуватися рідиною. 4. Насадка за п. 1, яка відрізняється тим, що виконана з листового матеріалу. 5. Насадка за п. 1, яка відрізняється тим, що виконана із сітки. 6. Насадка за пп 1, 2, яка відрізняється тим, що гофровані листи в блоці забезпечені плоскими пластинами, що чергуються з ними, висота їх може складати 1/3-1/2 висоти блока насадки. 7. Насадка за пп 1-3, яка відрізняється тим, що у суміжних аркушах гофри можуть бути виконані у вигляді шеврона.
Keywords: деклараційний патент; винахід; ректифікація; абсорбція; крок гофрів; висота