Формування цифрової компетентності як складової професійної підготовки сучасного фахівця - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (ФОП Однорог Т. В., 2023)
Розвиток цифрової компетентності студентів є важливим напрямом сучасної освіти у сучасному цифрово-орієнтованому світі. У сукупності навички цифрової компетентності сприяють успіху у навчанні, майбутній професії та у забезпеченні повноцінної участі в суспільному житті.

The development of students' digital competence is an important area of modern education in today's digitally oriented world. Taken together, digital competence skills contribute to success in education, future profession, and full participation in public life.
Keywords: інформаційні технології; цифрова компетентність; онлайн-курси; цифрові технології