Маркетингові перспективи соціальних мереж - Косенко, Олександра Петрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що соціальні мережі виконують низку маркетингових функцій: просування бренду через візуальний і відеоконтент; цільова реклама з використанням алгоритмів аналізу поведінки користувачів; побудова лояльності до бренду через інтерактивну взаємодію; інфлюенсер-маркетинг — співпраця з лідерами думок для підвищення довіри; аналіз зворотного зв’язку та поведінки аудиторії.
Keywords: маркетинг; соціальні мережі; ринок; просування; економіка; розвиток; промислові підприємства