Теоретичні засади оцінювання конкурентоспроможності - Брінь, Павло Володимирович; Чорна, В. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджено проблему визначення показника конкурентоспроможності продукції. Проаналізовано основні методи оцінки конкурентоспроможності та надано рекомендації щодо їх подальшої модифікації.

This article explores the problem of determination of competitiveness. Analysis the main methods for evaluating competitiveness and provided recommendations for further modification.
Keywords: продукція; споживачі; методика оцінювання; competitiveness; product; rate