Бізнес-комунікації соціального партнерства в сфері міжнародних економічних відносин - Чурилович, Юлія Михайлівна; Ларченко, Вікторія Валеріївна; Дюжев, Віктор Геннадійович; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2023)
Доведено, що сучасний етап економічних перетворень в українській економіці обумовлений також посиленням соціальної спрямованості ринкової економіки. У цих умовах принципово важливим стає збалансування принципів, факторів, відносин і механізмів реалізації економічних і соціальних пріоритетів, а також поєднання ринкової ефективності і соціальної стабільності. Перехід до соціально орієнтованої, високоефективної ринкової економіки передбачає формування стійкої системи соціального партнерства між працівниками, роботодавцями та державою.
Keywords: бізнес-комунікації; економіка; міжнародні відносини; соціальні системи