Кабаненко, А. В.Калина, Вікторія Сергіївна2024-01-152024-01-152023Кабаненко А. В. Словесна характеристика органолептичних показників якості плавленого сиру / А. В. Кабаненко, В. С. Калина // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 557.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72961ukсенсорний аналізсловесні характеристикипоказники якостіорганолептичні показникиплавлений сирконтроль якості харчових продуктіваналіз харчових продуктівдегустаціяоцінка харчових продуктівхарактеристики показників якостіСловесна характеристика органолептичних показників якості плавленого сируArticle