інформаційна технологія організації офісу з управління будівельними проектамиІ - Нефьодов, Леонід Іванович; Фесенко, Т. Г. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто процеси організації офісу проекту крізь призму бізнес-процесів загального управління будівельними проектами. Проаналізовано роль інформаційної технології у створенні системи управління будівельними проектами відповідно до вимог проектного менеджменту. На основі процесного підходу запропоновано структурну модель інформаційної технології організації офісу в будівельній компанії.

Determined process of the formatted project management office through biasness–process of total building project management. The phenomenon of information system to the system building project management. have been analyzed. Represented the structural model of the information technology organization of project management office in building company which based process method.
Information technology organization of Building project management offices
Keywords: проектно- орієнтований офіс; координоване планування; будівельна компанія; структурна модель; проектний менеджмент; information technologists; organization of office; building project