Обґрунтування виробничої програми підприємства в ринкових умовах - Мостовий, С. П.; Чекаліна, Елеонора Петрівна; Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Планування у ринкових умовах не втрачає своєї актуальності. Дана стаття присвячена питанням планування виробничої потужності та виробничої програми підприємства.

Planning in market condition does not lose its urgency. Given article is dedicated to questions of the planning to production power and production program of the enterprise.
Keywords: виробнича потужність; конкуренція; продукція; ринок товару; об'єм виробництва