Методичні рекомендації до виконання розрахукової роботи з дисципліни "Інноваційні методи інтенсифікації нафтогазових свердловин" - Римчук, Данило Васильович; Козирець, С. Г.; Бахшієв, Ф. З. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Методичні рекомендації розроблені у відповідності з діючими в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» навчальними планами та робочою програмою дисципліни «Інноваційні методи інтенсифікації нафтогазових свердловин» із спеціальності 185 Нафтогазова інженерія та технології, для студентів стаціонарної форми навчання. У методичних рекомендаціях викладені: комплект завдань; порядок виконання завдань; зразок виконання завдань; критерії оцінювання результатів виконання та наведений список рекомендованої літератури для підготовки студентів до виконання розрахункової роботи.
Keywords: методичні вказівки; сучасні технології буріння; видобування нафти і газу; гнучкі насосно-компресорні труби; колтюбінгові технології; порядок виконання завдань; зразок виконання завдань