Метод исследования обогатительной технологии - Младецкий, И. К. (НТУ "ХПИ", 2006)
У роботі пропонується використовувати спосіб передаточних функцій та частотних характеристик окремих апаратів з метою визначення динамічних характеристик всієї технології збагачення.

In work is offered use the way of transmission functions and frequency features of separate devices for the reason determinations of dynamic features of the whole technology of enrichment.
Keywords: обогащение руды; концентрат; качество; динамические параметры; корреляционные функции