Функциональное диагностирование систем управления производством органических сцинтилляторов - Дербунович, Леонид Викторович; Суздаль, Виктор Семенович; Епифанов, Ю. М.; Козьмин, Юрий Семенович (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті розглянуто методи функціонального діагностування систем управління процесами виробництва органічних сцiнтиляторiв. Запропоновано використання почасово-адресних інваріантів та структура діагностичного процесору для реалізації визначеного підходу.

The methods diagnosis in the course of operation of the control systems are analyzed. The watchdog processor structure for on-line detecting of control program fault is proposed.
Keywords: ОСЦ; пластмассовые сцинтилляторы; ПС; объект управления; линейно-квадратичный регулятор; ЛКР; диагностические процессоры