Оцінка похибки нелінійності при тестовому контролі - Кондрашов, Сергій Іванович; Опришкіна, Марина Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Проведено аналіз нелінійності реляційно-різницевого оператора тестової корекції вхідного сигналу вимірювального перетворювача, який має дрібно-раціональну функцію перетворення і визначено види тестових впливів, які дозволяють здійснити корекцію вхідного сигналу і виключити адитивну складову похибки нелінійності при тестовому контролі.

The analysis nonlinear forms relationship relational-different correction operator input signal of the measuring converter is organized, which has is crushed-rational float and is determined constants, that allow to choose the parametersof the test system checking and define the necessities an amount additional measurements.
Keywords: корекція; сигнал вхідний; перетворювач вимірювальний