Енергоспоживання на основі сегментації роздрібного ринку електроенергії - Проскурня, О. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі розглядаються вплив сегментації роздрібного ринку електроенергії на енергоспоживання.

We consider the impact of market segmentation, retail electricity consumption.
Keywords: енергоспоживачі; енергопостачальні підприємства; диференціювання ціни; тип використання; технологічне обладнання; соціально-побутові потреби; ТВ; ТО