Українці в етнічному складі сільського населення України - Скляр, Володимир Миколайович (Унісерв, 2010)
У статті розглядаються зміни чисельності та рівня частки українців в етнічній структурі сільського населення України за матеріалами переписів 1989 та 2001 рр.
Keywords: статистика; процес етнічний; депопуляція; асиміляція