Формування стратегії маркетингу на малому підприємстві - Косенко, Євген Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
В доповіді визначено, що в умовах динамічної бізнес-середи саме ефективна маркетингова стратегія стає тим інструментом, що дозволяє малому бізнесу не лише виживати, а й займати конкурентні позиції на ринку. Формування маркетингової стратегії на малому підприємстві потребує глибокого аналізу зовнішнього середовища, розуміння цільової аудиторії, а також чітко окресленої місії та бачення компанії. Успішна маркетингова стратегія здатна забезпечити зростання прибутку, посилити лояльність клієнтів і створити довготривалу конкурентну перевагу
Keywords: маркетинг; стратегії; формування; економіка; розвиток; ефективність; промислові підприємства