Приймаючий аналоговий тракт зі смуговою характеристикою для засобу неруйнівного контролю ультразвукового приладу - Десятніченко, Олексій Володимирович; Сучков, Григорій Михайлович; Рекало, Каріна Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуті принципи побудови блоку аналогового тракту. Наведені основні етапи проектування: вибір схеми, розрахунки, моделювання, виготовлення та випробовування. Встановлена ефективнівність, доцільність використання розробленого блоку.

The principles of the construction unit of the analog section have been given. There are main stages of the design: the choice schemes, calculations, modeling, fabrication and testing. Conclusions are drawn about the usefulness of the developed unit.
Keywords: підсилювач оперативний; фільтр; моделювання; розрахунок; analog tract; amplifier; band-pass filter characteristic; calculation; modeling; testing