Методичні рекомендації з використання банківського кредитування для фінансування інтенсифікації виробництва цукрових буряків - Брік, Світлана Володимирівна (Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва, 2013)
Розраховано на керівників і фахівців фінансових служб сільськогосподарських підприємств, наукових працівників, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: кредитування; фінансування виробництва; цукробурякова галузь; рентабельність галузі; кредитні ресурси