Information dependence as one of the potential dangers - Shmyrko, Vera; Yakimtsov, Yuriy; Korobko, Alexander; Trojan, Juliia (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
The influence of duration and intensity of work with PC on the state of health and academic success of students of different faculties is investigated.

Досліджено вплив тривалості та інтенсивності роботи з ПК на стан здоров'я і академічну успішність студентів різних факультетів.
Інформаційна залежність як одна з потенційних небезпек
Keywords: information dependence; personal computer; internet-addicted; potencial dangers; нформаційна залежність; персональний комп'ютер; cетеголик; потенційні небезпеки