Стригуль, Лариса Станіславівна2024-10-022024-08Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, денної та заочної форм навчання спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Л. С. Стригуль ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 74 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81939Організація самостійної роботи з навчально-методичними матеріалами студентів з дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» є однією із важливих складових навчального процесу, яка безпосередньо впливає на глибину, систематизацію та стійкість набутих знань і умінь, та є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом під час позааудиторної навчальної роботи і його творчого застосування в майбутній професійній діяльності. Матеріали методичних вказівок до практичних занять містять основні поняття і терміни, питання для самоконтролю, тести та практичні завдання до тем дисципліни.ukсфера гостинностіметодичні вказівкипрактичні роботибізнес-планування в готельно-ресторанному господарствіготельно-ресторанний бізнесМетодичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2343-4234