Лідери XXI століття. Формування особистості харизматичного лідера на основі гуманітарних технологій для управління соціальними системами - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Містить матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем лідерства та розвитку лідерського потенціалу засобами гуманітарних технологій.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; лідерство; лідерський потенціал; соціальний прогрес; харизматичні лідери; гуманітарно-технічна еліта; лідерські якості; психолого-педагогічні технології; система підготовки викладачів