Наукове та інформаційне забезпечення як фактори інвестиційно-венчурної підтримки міжнародних бізнес-проєктів в умовах покращення кон'юнктури на світовому ринку торгівлі - Перерва, Петро Григорович; Проскурня, Олена Михайлівна; Крамськой, Дмитро Юрійович; Сусліков, Станіслав Вячеславович; Матросова, Вікторія Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
В статті підкреслюється важливість правильного аналізу наукових даних та використання актуальної інформації для ефективного прийняття рішень щодо інвестицій та розвитку проєктів в умовах глобальної конкуренції. Доведено, що інформаційна підтримка є ключовим чинником успішної інвестиційно-венчурної діяльності в умовах змінного економічного середовища. Аналізуючи вплив наукових та інформаційних ресурсів на міжнародні бізнес-проекти, в статті пропонуються рекомендації щодо використання цих факторів для успішного здійснення міжнародних інвестиційних проєктів у глобальних умовах торгівлі. В статті акцентована увага на значенні актуальної інформації та наукових даних для прийняття обґрунтованих рішень у сфері інвестицій та розвитку проєктів в умовах глобальної конкуренції. Обґрунтовано, що інформаційна підтримка виявляється ключовим фактором успішної інвестиційно-венчурної діяльності в змінному економічному середовищі. Наукові дослідження можуть забезпечити інвесторів необхідною базою для прийняття обґрунтованих рішень, оцінки ризиків та визначення перспективних напрямків для інвестицій. Інформаційне забезпечення, в свою чергу, є ключовим елементом процесу прийняття рішень, оскільки дозволяє збирати, аналізувати та використовувати актуальні дані для планування та реалізації проєктів. Через аналіз впливу наукових та інформаційних ресурсів на міжнародні бізнес-проекти, робота формулює рекомендації щодо ефективного використання цих чинників для успішної реалізації інвестиційних проєктів на міжнародній арені торгівлі. Автори звертають увагу на необхідність використання актуальної інформації та наукових даних для прийняття обґрунтованих рішень щодо інвестицій та розвитку проєктів у глобальному бізнес середовищі. В статті показано, як інформаційна підтримка може впливати на успішність інвестиційних проєктів у змінних умовах торговельного ринку. Через аналіз ролі наукових та інформаційних ресурсів, автори надають рекомендації щодо оптимального використання цих факторів для успішної реалізації міжнародних бізнес-проєктів у глобальному економічному середовищі в умовах покращення кон’юнктури на світовому ринку торгівлі. The article emphasizes the importance of proper analysis of scientific data and the use of up-to-date information for effective decision-making on investment and project development in the context of global competition. It is proved that information support is a key factor in successful investment and venture activities in a changing economic environment. Analyzing the impact of scientific and information resources on international business projects, the article offers recommendations for the use of these factors for the successful implementation of international investment projects in the global trade environment. The article focuses on the importance of up-to-date information and scientific data for making informed decisions in the field of investment and project development in the context of global competition. It is substantiated that information support is a key factor in successful investment and venture activities in a changing economic environment. Scientific research can provide investors with the necessary basis for making informed decisions, assessing risks and identifying promising areas for investment. Information support, in turn, is a key element of the decision-making process, as it allows you to collect, analyze and use relevant data for project planning and implementation. Through the analysis of the impact of scientific and information resources on international business projects, the work formulates recommendations for the effective use of these factors for the successful implementation of investment projects in the international trade arena. The authors draw attention to the need to use up-to-date information and scientific data to make informed decisions on investment and project development in the global business environment. The article shows how information support can affect success of investment projects in changing trading market conditions. Through the analysis of the role of scientific and information resources, the authors provide recommendations on the optimal use of these factors for the successful implementation of international business projects in the global economic environment in the context of improving conditions in the world trade market.
Scientific and information support as factors of investment and venture support of international business projects in the context of improving the situation in the world trade market
Keywords: міжнародний бізнес; проектний аналіз; наукове забезпечення; інформаційне забезпечення; інвестиції; венчури; ринкова кон'юнктура; світовий ринок; торгівля; international business; project analysis; scientific support; information support; investments; ventures; market conditions; world market; trade