Розробка заходів щодо підвищення ефективності роботи насосного обладнання в умовах водозабору КП "Вода" м. Валки - Мельников, Георгій Ігорович; Шокарьов, Дмитро Анатолійович; Тищенко, Анна Анатоліївна; Данилова, Олена Анатоліївна (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2019)
За результатами проведеного енергоаудиту насосного обладнання розглянуто ряд заходів щодо підвищення ефективності роботи насосного обладнання в умовах водозабору КП "Вода" м Валки.

По результатам проведенного энергоаудита насосного оборудования рассмотрен ряд мероприятий по повышению эффективности работы насосного оборудования в условиях водозабора КП "Вода" г. Валки.

Based on the results of the energy audit of the pumping equipment, series of measures to improve the efficiency of the pumping equipment in the water intake UK “Voda” Valki were considered.
Разработка мероприятий по повышению эффективности работы насосного оборудования в условиях водозабора КП "Вода" г. Валки
Development of Measures to Improve the Efficiency of Pumping Equipment in the Water Intake Uk "Voda", Valki
Keywords: насосне обладнання; енергоаудит; ефективність; насоси свердловин