Залучення підлітків до занять з фітнесу: відкриття нових горизонтів у світі тренувань - Чигрінова, С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджується процес залучення підлітків до фітнесу та його вплив на їх фізичний, психічний та соціальний розвиток. Розглянуто значення тренувань у тренажерній залі як спосіб стимулювання активного способу життя серед молоді. Представлено переваги регулярної фізичної активності для підлітків, такі як поліпшення здоров'я, розвиток дисципліни та підвищення самооцінки. Також акцентується на важливості підтримки інтересу молоді до фітнесу для способу формування майбутнього покоління, яке цінує здоровий спосіб життя та активність.
Keywords: здоров'я молоді; фізична активність; тренажерні зали; активний спосіб життя; самооцінка; регулярні тренування