Використання показників фінансового стану підприємства при оцінці його інноваційного потенціалу - Сергійчук, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто різноманітні методи проведення оцінки фінансового стану підприємств, встановлено розбіжності даної оцінки при аналізі літературних джерел. На основі опрацьованих джерел було розроблено і наведено систему показників, що більш ефективно характеризують діяльність підприємства та його інноваційний потенціал.

The various methods of assessing the financial condition of enterprises, this evaluation found differences in the analysis of literary sources.Based on the processed sources were developed and are system parameters that better characterize the activities of the company and its innovative potential.
Keywords: фінансовий стан підприємства; ринкова економіка; прибутковість; ліквідність; фінансово-економічні показники; економічні вигоди