Анализ поведения оппонентов в активной системе с учетом трансформации бескоалиционной игры в кооперативную - Клетная, Ю. А. (НТУ "ХПИ", 2006)
Доцільність використання кооперативної поведінки в цей час добре усвідомлено політиками. В галузі економіки цей шлях використовують капіталістичні країни. З огляду на майбутнє вітчизняної економіки кооперативні ігри мають набути актуальності. В статті робиться спроба аналізу конкуренції, співдружності та кооперації з метою доказу доцільності останнього підходу.
Keywords: математическая модель; экономическая система; предприятие; продукция; математическая теория игр; открытое управление; ОУ; коэффициент эффективности