Сучасні тенденції руху міжнародного капіталу в умовах глобалізації світової економіки - Шаповалова, Т. Ю.; Фесенко, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуто вплив глобалізації світової економіки на міжнародний рух капіталів, виявлені тенденції росту світової економіки в залежності від прямих закордонних і нвестицій.

An influence of globalisation of economic on the international movement of capitals is investigated in article, the main tendencies of growth of economic depending on direct foreign investments are also revealed.
Keywords: інвестиції; міжнародний рух капіталу; фінансова глобалізація; інтернаціоналізація; прямі іноземні інвестиції; ВВП