Михайлюк, О. В.2023-12-052023-12-052023Михайлюк О. В. Технологія виробництва закваски з біфідобактеріями [Електронний ресурс] / О. В. Михайлюк // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 156 - 158.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71531ukфункціональні продуктипродукти харчуванняздорове харчуваннябактеріальні закваскибіфідобактеріїнутриціологіяТехнологія виробництва закваски з біфідобактеріямиArticle