Особливості світових систем бізнес-інкубації та сукупність зв'язків між суб'єктами у них - Дерід, І. О. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті проаналізовано світові системи бізнес-інкубаторів. Визначені основні функції бізнес-інкубаторів. Проведено аналіз характеру зв'язків, що існують у структурі інноваційних бізнес-інкубаторів. Особливу увагу приділено впливу мережевої структури інноваційних бізнес-інкубаторів на ефективність їхнього функціонування.

The world systems of business-incubators are analyzed in the article. The basic functions of business incubators were determined. The analysis of character of connections exist in the structure of innovative business-incubators were done. The special attention was spared by influence of network structure of innovative business-incubators on efficiency of their functions.
Keywords: інноваційна інфраструктура; бізнес-інкубатори; мережева економіка; мережі; innovation infrastructure; business incubators; world systems; network economy; networks