Методичне забезпечення функціонування системи обліку витрат на підприємстві - Волкова, М. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Узагальнено характеристики методичного забезпечення функціонування системи обліку витрат на підприємстві. Досліджено економічний зміст можливих структурних протиріч, що можуть виникати на підприємстві при спробах локальної оптимізації витрат. Дано рекомендації щодо обґрунтування вибору методів обліку витрат.

Generalized descriptions of the methodical providing of functioning of the system of account of expenses on an enterprise. Investigational economic maintenance of possible structural contradictions which can arise up on an enterprise at the attempts of peep-hole optimization of charges. Recommendations are given in relation to the ground of choice of methods of account of expenses.
Keywords: витрати; система обліку витрат; метод обліку витрат