Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 073 “Менеджмент” освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр містять актуальні питання, для відповіді необхідно вивчити додаткові матеріали за предметом.
Keywords: методичні вказівки; страхування; страховий ринок; державне регулювання страхування; маркетинг страхових послуг; управління персоналом страхової компанії; стратегії страхових компаній; надійність страхових компаній