Види дієслів - Криволапова, Олена Володимирівна (ТОВ "Цифра Принт", 2022)
Даний навчально-методичний посібник присвячено одній із найважливіших граматичних тем – видам дієслів. Посібник складається з 7 розділів, кожен з яких містить теоретичні відомості та практичні завдання: вправи, тексти, діалоги. Матеріали посібника можуть бути використані на уроках української мови як іноземної, а також для самостійної роботи іноземних студентів.
Keywords: навчально-методичний посібник; способи утворення; недоконаний вид; доконаний вид; майбутній час; інфінітив