Аспекти важливості використання індивідуальної аптечки стандарту НАТО В Україні у воєнний час - Рожко, С. О.; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2023)
Воєнний час завжди супроводжується значними ризиками для життя та здоров'я військових і цивільного населення. Один з ключових факторів, які забезпечують успішну допомогу та порятунок поранених - це належно обладнані медичні аптечки стандарту НАТО.

The features of using a NATO-standard medical kit, which is an important tool for providing medical care to victims in wartime, are revealed.
Aspects of the importance of using a nato standard individual first aid kit in wartime
Keywords: медична допомога; стабілізація поранених; індивідуальна аптечка; war; wounds; first aid