Моделювання підготовки майбутнього викладача англійської мови на основі застосування інформаційно-комунікаційних технологій - Моргун, Ю. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена обґрунтуванню розробки інформаційно-комунікаційної моделі підготовки майбутнього викладача іноземної мови, що забезпечує логічний перехід теоретично обґрунтованої концепції до практичної діяльності. Проаналізовано закономірності та принципи ефективної підготовки майбутніх викладачів. Обґрунтовано кожний компонент запропонованої моделі підготовки та оптимальні напрями процесу професійної підготовки фахівців

This article grounds the development of informative-communicative model in the professional preparation of future teachers of the English language which provides logical transition of theoretically well-founded concept to practical activities. Laws and principles are analyzed which influence the effectiveness of the process of preparation of future teachers. Each component of the offered model of preparation and optimum directions of process of vocational training of experts are proved in the article
Modelling of preparation of the future english teacher on the basis of the use of information-communication technologies
Keywords: педагогічні технології; науковий аналіз; міжкультурні комунікації; зовнішня мотивація; змістовий компонент; контрольно-оцінювальний компонент