Формування показників ефективності інноваційних технологій - Проскурня, Олена Михайлівна; Нечепоренко, Денис Анатолійович (Хмельницький національний університет, 2025)
В доповіді розглянуто питання розробки та апробації методологічного підходу до формування системи показників ефективності інноваційних технологій, який би враховував галузеву специфіку, стадії інноваційного циклу та багатоаспектність впливу нововведень на діяльність підприємства.
Keywords: інноваційні технології; моделювання; фактори; оцінка; ефективність; інновації