Практикум з дисципліни "Маркетингова товарна політика" - Райко, Діана Валеріївна; Шипуліна, Юлія Сергіївна (ТОВ "Триторія", 2022)
Практикум містить навчально-методичні матеріали для вивчення дисципліни "Маркетингова товарна політика". Блок навчально-методичного забезпечення включає методичні поради до кожної теми дисципліни: необхідні пояснення до теми, план семінарського заняття, основні питання для обговорення, практичні завдання, завдання для перевірки знань і контрольні запитання. Призначено для здобувачів спеціальності 075 "Маркетинг" усіх форм навчання.
Keywords: навчальний посібник; практикум; термінологічні словники; товар; практичні завдання; товарна політика; ринок; життєвий цикл товару; семінарські заняття; управління якістю продукції; конкурентоспроможність; сервіс