Електрофоретичне осадження сегнетокераміки на металеву підкладку з феритовим покриттям - Сахненко, Микола Дмитрович; Ведь, Марина Віталіївна; Проскурін, М. М.; Баніна, М. В.; Богоявленська, Олена Володимирівна (Украинский государственный химико-технологический университет, 2012)
Встановлено режими електрофоретичного осадження покриття сегнетоелектриком на підложку з феритовим підшаром. Визначено швидкість формування керамічних покриттів із лужних та кислих суспензійних електролітів, яка становить 0,4 і 0,18 г/с відповідно. Встановлено умови рівномірного висушіння покриттів.
Keywords: електрофоретичного осадження; керамічні покриття; електроліти